Kauniaisten musiikkijuhlat on taiteen ja tieteen vuoropuhelusta ammentava hybridifestivaali, joka tarjoaa sävelin ja sanoin sekä ajattomia että omaan aikaansa sidottuja elämyksiä ja ajatuksia. Seitsemänsien Kauniaisten musiikkijuhlien taiteellisena johtajana nähdään viimeistä kertaa Seppo Kimanen – tästä et halua jäädä paitsi!

 

 

 

 

 

 


Uutiset

 

Ágúst Ólafsson laulaa Winterreisen

Islantilainen baritoni Ágúst Ólafsson tulee laulamaan Schubertin Winterreisen.

Hynninen ja Gothóni toukokuussa Kauniaisiin

Kauniaisten musiikkijuhlat ottaa varaslähdön syksyn festivaaliin.

Kauniaisten musiikkijuhlille valittu uusi taiteellinen johtaja

Jan Söderblom Kauniaisten musiikkijuhlien taiteelliseksi johtajaksi vuonna 2017

Tapahtumapaikat

Uusi Paviljonki

Uusi Paviljonki on Kauniaisten ruotsinkielisen koulukeskuksen yhteyteen syksyllä 2002 valmistunut monitoiminen kulttuurisali. Uudisrakennus sijaitsee 1950-luvulla rakennetun paviljonkirakennuksen paikalla. Uusi Paviljonki palvelee sekä koulua että kauniaislaista kulttuurielämää.

Uuden Paviljongin on suunnitellut arkkitehtitoimisto Lehto-Peltonen-Valkama. Pääarkkitehti Tarmo Peltonen on nimennyt kolmiosaisen rakennuksen osat Taloksi, Koneeksi ja Soittorasiaksi. Talossa sijaitsevat koululuokat ja Koneessa rakennuksen tekniikka. Soittorasia, uusi sali, on kauniaislaisten olohuone.

Osoite

Läntinen Koulupolku 3

Kauniaisten kirkko

Kauniaisten kirkko on rakennettu vuonna 1983 ja sen on suunnitellut arkkitehti Kristian Gullichsen. Selkeälinjainen kirkko on herättänyt useissa yhteyksissä huomiota erityisesti arkkitehtonisella poikkeuksellisuudellaan.

Kirkko oli näyttävästi esillä vuoden 1987 Ars Fennica-näyttelyssä ja kirkossa käy edelleenkin runsaasti koti- ja ulkomaisia, arkkitehtuurista kiinnostuneita vieraita.

Osoite

Kavallintie 3

Ateljee Kukkapuro

Sisustusarkkitehti, professori Yrjö Kukkapuron ja taidegraafikko Irmeli Kukkapuron ateljee avautuu yleisölle ensimmäistä kertaa.

Yrjö Kukkapuro on suunnitellut Kauniaisissa sijaitsevan talon yhdessä tekniikan tohtori Eero Paloheimon kanssa. Ateljee valmistui vuonna 1969. Yli 200-neliöisestä, yhtenäisestä tilasta avautuu näkymä luonnontilaiselle pihalle ja valon sekä vuodenaikojen vaihtelut ovat sisällä ateljeessa voimakkaasti läsnä.

Kukkapuron ateljeelle on bussikuljetus Kauniaisten rautatieasemalta. Bussikuljetukset Ateljee Kukkapurolle alkavat Kauniaisten rautatieaseman 1-raiteen puoleiselta parkkipaikalta n. 40 min ennen konsertin alkua. Paluukuljetukset takaisin rautatieasemalle alkavat välittömästi konsertin päätyttyä.

Osoite

Alppitie 23

   

  

 

 

 

VI STÖDER    ME TUEMME    WE SUPPORT

          


+358 50 585 3270