Kauniaisten musiikkijuhlat on valtakunnallisesti omaperäisenä tunnettu kulttuuritapahtuma. Musiikkijuhlat järjestetään kahdeksatta kertaa 28.10.–5.11.2017.

Olemme rakentaneet lujan perustan keskittymällä kamarimusiikkiin, rakentamalla mielenkiintoisia ja omaperäisiä ohjelmakokonaisuuksia, huolehtimalla esitysten poikkeuksellisen korkeasta taiteellisesta tasosta sekä tuomalla esiintyjiksi niin kotimaisia ja kansainvälisiä huippuartisteja kuin kiinnostavia tulevaisuuden lupauksiakin. Lisäksi nostamme joka vuosi esille mielenkiintoisia musiikkiin liittyviä ja ajassa olevia aiheita asiantuntijaluennoissa.

               

 


Uutiset

 

Seppo Kimasen viimeinen festivaali ylitti kaikki odotukset

25 tapahtuman ja 100 taiteilijan myötä on selvä, että Kauniaisten musiikkijuhlat ylitti kaikki odotukset. Ennätyssuuri yleisö nautti konserteista ja esitelmistä. Tämän lisäksi noin tuhannelle lapselle ja nuorelle tarjottiin päiväkonsertteja.

Uuden Paviljongin salista Seppo Kimanen -sali

"Kauniaisten kaupunki haluaa huomioida, kiittää ja kunnioittaa Seppo Kimasta siitä korkea­laatuisesta ja tärkeästä työstä, jonka hän on tehnyt Kauniaisissa viimeisen seitsemän vuoden aikana sekä koko hänen pitkän uransa aikana. Hän on nostanut Kauniaisen ja Uuden Paviljongin kulttuurikartalle sekä pääkaupunkiseudulla että muualla Etelä-Suomessa. Kauniaisten musiikkijuhlat kietoutuu kaupungin vahvaan historialliseen kulttuuritaustaan", kertoo Christoffer Masar.

Kauniaisten musiikkijuhlat alkaa klo 18

Seitsemännet musiikkijuhlat alkaa esitelmällä naissäveltäjistä

  

 

 

 

VI STÖDER    ME TUEMME    WE SUPPORT

          


+358 50 585 3270