KMJ 2017: Rohkeasti uudistunut ohjelma

Festivaalin uusi taiteellinen johtaja, kapellimestari ja viulutaiteilija Jan Söderblom on suunnitellut rohkeasti uudistetun ohjelman joka rakentuu musiikkijuhlan vahvan ja omaleimaisen perinteen varaan, mutta on samalla myös uudistunut.

Tiede ja filosofia ovat saaneet yhä suuremman roolin ja jousikvartettotulkinnat vuorottelevat tieteellisten ja filosofisten keskustelujen kanssa. Erilaiset työpajat ja popup-konsertit täydentävät tunnelmaa.

Erikseen on mainittava, että eturivin suomalaisen nykysäveltäjän Sebastian Fagerlundin uusi teos saa suomalaisen kantaesityksen tämän vuoden festivaalilla. Lavalla nähdään myös m.m. Sami Pihlström, Sara Heinämaa, Minna Lindgren, Eero Tarasti, Piia Komsi sekä festivaalin taiteellinen johtaja Jan Söderblom.

Koko ohjelma löytyy tästä.

               

Uutiset

 

Kauniaisten musiikkijuhlista voi nauttia vieläkin

Toshi Ichiyanagin sävellyskonsertti kuultavissa tänään 13.11.2014 klo 19:03 Yle Radio 1:ssä.

Kauniaisten musiikkijuhlat saivat hienon päätöksen

Kauniaisten musiikkijuhlat huipentuivat Asasello-kvartetin mieleenpainuvaan konserttiin. Kokonaisuudessaan festivaali oli kaikin puolin erittäin onnistunut.

Ennakkoesitteessä mainittu säveltäjähaastattelu on peruttu

Kauniaisten musiikkijuhlien ohjelman ennakkoesitteessä mainittu Toshi Ichiyanagin haastattelu lauantaina 1.11. klo 13 on peruttu.

  

 

 

 

VI STÖDER    ME TUEMME    WE SUPPORT

                               

 

YRITYSPARTNERIT     PARTNERS