KMJ 2017: Rohkeasti uudistunut ohjelma

Festivaalin uusi taiteellinen johtaja, kapellimestari ja viulutaiteilija Jan Söderblom on suunnitellut rohkeasti uudistetun ohjelman joka rakentuu musiikkijuhlan vahvan ja omaleimaisen perinteen varaan, mutta on samalla myös uudistunut.

Tiede ja filosofia ovat saaneet yhä suuremman roolin ja jousikvartettotulkinnat vuorottelevat tieteellisten ja filosofisten keskustelujen kanssa. Erilaiset työpajat ja popup-konsertit täydentävät tunnelmaa.

Erikseen on mainittava, että eturivin suomalaisen nykysäveltäjän Sebastian Fagerlundin uusi teos saa suomalaisen kantaesityksen tämän vuoden festivaalilla. Lavalla nähdään myös m.m. Sami Pihlström, Sara Heinämaa, Minna Lindgren, Eero Tarasti, Piia Komsi sekä festivaalin taiteellinen johtaja Jan Söderblom.

Koko ohjelma löytyy tästä.

               

Uutiset

 

Sellotaiteilija esiintyy Kauniaisten kirjastossa 6.10.

Seppo Kimanen soittaa J. S. Bachin musiikkia soolosellolle ja kertoo viisi vuotta täyttävän Kauniaisten musiikkijuhlien tulevasta ohjelmasta.

"Matti Alahuhta pelastaa Suomen"

Näin otsiko Helsingin Sanomat 28.9. Matti Alahuhta puhuu myös Visiosta menestykseen -seminaarissa 21.10.

Seminaari: Visiosta menestykseen

Jokasyksyisen festivaalinsa rinnalle Kauniaisten musiikkijuhlat järjestää seminaarin jossa musiikki ja liike-elämä kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Alustajina ovat Matti Alahuhta, Hannu Lintu ja Seppo Kimanen.

  

 

 

 

VI STÖDER    ME TUEMME    WE SUPPORT

                               

 

YRITYSPARTNERIT     PARTNERS