GMF 2017: Modigt förnyat program

Grankulla musikfests nya konstnärliga ledare, kapellmästare och violinist Jan Söderblom har planerat ett modigt förnyat program till de bekanta estraderna. Programmet bygger på musikfestens starka och speciella tradition, men är samtidigt innovativt och nytt.

Vetenskap och filosofi har fått en allt större roll och stråkkvartettolkningarna varvas med vetenskapliga och filosofiska samtal. Olika verkstäder och popup-konserter kompletterar musiken och skapar en unik stämning.

I år har vi bjudit in flera inhemska stråkkvartetter, bl.a. Meta4, Kamus, Borea, Uusi Helsinkikvartetten, svenska Long Island String Quartet LISQ och ryska David Oistrakh String Quartet. På programmet bl.a. finskt uruppförande av Sebastian Fagerlunds nya verk. På scenen också Jan Söderblom, Minna Lindgren och Eero Tarasti. 


Nyheter

 

Biljettförsäljningen i Grani centrum har öppnat

Idag inleddes vår egen biljettförsäljning som våra frivilliga sköter. De är på plats må-lö fram till musikfesten.

Ny kampanj för gräsrotsfinansiering

För första gången bjuds festivalpubliken in för att via en gräsrotsfinansieringskampanj vara med och förverk­liga festivalen.

Gränsöverskridande vetenskapligt samarbete

För att komplettera programpaletten och stärka kunskapsbasen för de vetenskapliga inslagen har festivalen inlett ett treårigt samarbete med Vetenskapliga samfundens delegation VSD.

 


  

 

 

 

VI STÖDER    ME TUEMME    WE SUPPORT

                  

 

YRITYSPARTNERIT    PARTNERS