KMJ:n toiminnanjohtaja vaihtuu

31.12.2018 klo 13:01
Seitsemän vuoden jälkeen tj Jessica Jensen jättää KMJ:n. Uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Ninni Sulva-Vakkilainen.

Kauniaisten musiikkijuhlat KMJ syntyi yhdeksän vuotta sitten, vuonna 2010, ja kehittyi ensimmäisen taiteellisen johtajansa Seppo Kimasen taitavissa käsissä siksi hybridi-festivaaliksi, joka se edelleen on. Kaksi ensimmäistä vuotta KMJ:lla oli kaksi toiminnanjohtajaa, jotka olivat mukana synnyttämässä ja kasvattamassa vauvaa, kolmantena vuotena minut pyydettiin mukaan ja sain olla osana festivaalin kehitystä sen lapsuus- ja nuoruusajan.

Sanotaan, että paljon tapahtuu seitsemän vuoden sykleissä, näin myös KMJ:ssa. Seppo Kimanen kiitti seitsemän vuoden jälkeen, ja Jan Söderblom jatkoi kehitystyötä. Nyt on minun vuoroni kiittää. Näinä seitsemänä vuotena KMJ on kasvanut pidennetystä viikonlopusta yhdeksän päivää kestävään musiikkijuhlaan, jossa yhdistyy konsertit, esitelmät, pop upit ja paljon muuta, ja toiminta on vakiintunut. Tänä vuonna yli 2 500 henkilöä sai nauttia musiikkijuhlien annista ja palaute oli positiivista.

Tänään KMJ on kasvanut nuoreen aikuisuuteen ja löytänyt identiteettinsä ja muotonsa. Nuoruusvuosien kokeilujen jälkeen KMJ:n ydin ja sisältö säilyy ennallaan, mutta tilaisuuksien määrää vähennetään ensi vuonna kahteen viikonloppuun loka-marraskuun vaihteessa. Ensi vuoden teema on Uusi maailma, samalla KMJ viettää 10-vuotisjuhlaansa.

Kaikki kiteytyy kuitenkin ihmisiin: taiteilijoihin, yleisöön, vapaaehtoisiin, jäseniin, yhteistyökumppaneihin, hallitukseen, neuvottelukuntaan ja kaikkiin muihin, jotka ovat kohdanneet KMJ:n vuosien aikana. Nöyränä ja iloisena haluan kiittää hienoista tapaamisista ja kaikesta tuesta, jotka olette musiikkijuhlille antaneet.

Itse siirryn kokonaan tuotantoyhtiö Parad Mediaan tekemään tv- ja radio-ohjelmia. Minut tavoittaa sähköpostitse tai puhelimitse 050 585 3270.

Suurkiitos ja Hyvää uutta vuotta 2019 toivottaen!

Jessica Jensen
KMJ:n toiminnanjohtaja 2012-2018

Jessica Jensen